Τα κορίτσια του Alcasser ήταν τρία ανήλικα κορίτσια από το Alcasser της Βαλένθια της Ισπανίας που απήχθησαν, βασανίστηκαν, βιάστηκαν και τελικά δολοφονήθηκαν, το 1992. Ήταν η Miriam, η Antonia και η Desiree, οι οποίες στάθηκαν στον δρόμο για να βρεθεί αυτοκίνητο να τις μεταφέρει σε νυχτερινό κέντρο όπου θα γινόταν το πάρτι του σχολείου τους. 

Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις στην Ισπανία λόγω της βαναυσότητας του εγκλήματος.

Το πάρτι θα λάμβανε μέρος τέσσερα χιλιόμετρα μακριά από το Alcasser, όπου ζούσαν. Ένας κάτοικος της περιοχής είδε τα τρία κορίτσια να μπαίνουν σε αυτοκίνητο που είχε μέσα κάποιους άντρες. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τις είδαν ζωντανές.

Οι δράστες ήταν δύο. Μόνο ο ένας συνελήφθη και βάση της ομολογίας του, οδήγησαν τις κοπέλες σε εγκαταλειμμένο σπίτι σε απόμερη περιοχή. Αυτός ήταν ο Miguel. Ο άλλος δράστης ήταν ο Antonio.

Όταν πέρασαν με το αυτοκίνητο το νυχτερινό κέντρο, τα κορίτσια άρχισαν να φωνάζουν. Τότε ο Antonio τις χτύπησε για να σταματήσουν.

Στο χώρο του εγκλήματος τα κορίτσια υπέστησαν τρομερά βασανιστήρια και βιάστηκαν. Έπειτα οι δράστες τις κτύπησαν με ρόπαλα και πέτρες για να τις σκοτώσουν.

Μετά έσκαψαν στο έδαφος και πέταξαν τα νεκρά κορμιά τους μέσα. Βρέθηκαν 75 μέρες μετά το έγκλημα όταν η βροχή αλλοίωσε το έδαφος που τα κάλυπτε. Στα κορμιά τους βρέθηκαν ακρωτηριασμοί και πληγές από αιχμηρά αντικείμενα.

Ο Miguel καταδικάστηκε σε 170 χρόνια φυλάκισης αλλά μόνο 21 χρόνια έμεινε στην φυλακή. Αποφυλακίστηκε το 2013. Ο Antonio είναι ακόμα ένας από τους καταζητούμενους της Interpol.    

[Πηγή: en.wikipedia.org]