Η Aileen Wuornos ήταν Αμερικανίδα κατά συρροή δολοφόνος που σκότωσε εφτά άντρες από το 1989 μέχρι το 1990 στην Φλόριντα. Ο λόγος όπως ισχυρίστηκε ήταν γιατί την βίασαν ή προσπάθησαν να την βιάσουν, όταν ήταν ιερόδουλη.

Γεννήθηκε το 1956 όταν η μητέρα της ήταν μόλις 17 χρονών. Είχε ένα αδελφό που ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος. Τον πατέρα της δεν τον γνώρισε αφού χώρισε με την μητέρα της πολύ σύντομα. Ακόμα, αυτός μπαινόβγαινε στην φυλακή για σεξουαλικά αδικήματα που διέπραττε κατά ανήλικων παιδιών. Οι αρμόδιοι γιατροί τον θεώρησαν σχιζοφρενή. Τελικά βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του.

Η μητέρα της εγκατέλειψε τα δύο παιδιά της όταν η Aileen ήταν τεσσάρων χρονών και τα άφησε στους γονείς της.

Από τα 11 της άρχισε να έχει ερωτικές επαφές με αντάλλαγμα τα ναρκωτικά, τα τσιγάρα, το αλκοόλ και το φαγητό. Στο μέλλον φάνηκε ότι είχε και ερωτική σχέση με τον αδελφό της.

Ο παππούς της την κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά. Έμεινε έγκυος όταν την βίασε φίλος του παππού της. Γέννησε τελικά το 1970 και έδωσε το μωρό για υιοθεσία.

Ένα χρόνο αργότερα ο παππούς της την έδιωξε από το σπίτι και αυτή άρχισε να εργάζεται ως ιερόδουλη για να ζήσει. Το σπίτι της ήταν το δάσος. Δεν είχε πουθενά να μείνει.

Το 1976 παντρεύτηκε αλλά δεν μπόρεσε να φτιάξει την ζωή της αφού είχε επιθετική συμπεριφορά. Ο γάμος διήρκησε μόνο 9 εβδομάδες και μπήκε και φυλακή για ότι έκανε στον σύζυγο της αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους.

Αποφυλακίστηκε αλλά συνέχισε να μπαινοβγαίνει στην φυλακή για καυγάδες, ναρκωτικά, παράνομη κατοχή όπλων και για πορνεία.

Το 1986 γνώρισε μία κοπέλα σε ένα μπαρ για ομοφυλόφιλους και άρχισε να ζει μαζί της.

Συνέχισε όμως να εργάζεται ως ιερόδουλη και ήταν αυτό που την οδήγησε στις εφτά στυγερές δολοφονίες ισχυριζόμενη την αυτοάμυνα.

Τελικά καταδικάστηκε έξι φορές σε θανατική ποινή γιατί ένα από τα πτώματα δεν βρέθηκε.

Για τις πράξεις τις δεν έδειξε καμία μεταμέλεια αφού παραδεχόταν ότι θα έκανε ξανά ότι έκανε.

Εκτελέστηκε με ένεση στην φυλακή το 2002. 

[Πηγή: el.wikipedia.org]