Το 2002 η Κάρα Ρόμπινσον πότιζε τα λουλούδια μίας φίλης της. Την προσέγγισε κάποιος και μέχρι να επιστρέψει η φίλη της, η Κάρα εξαφανίστηκε.

Ήταν ο κατά συρροή δολοφόνος Richard Evonitz ο οποίος με την χρήση πιστολιού την οδήγησε στο αυτοκίνητο  του.

Τότε η Κάρα προσπαθούσε να θυμάται ότι βίωνε για να μπορέσει να επιβιώσει, να δραπετεύσει και να καταδώσει τον εγκληματία.

Την πήρε στο διαμέρισμα του και άρχισε να ασελγεί πάνω της. Η Κάρα έμεινε ψύχραιμη για να μπορέσει με την κατάλληλη ευκαιρία να διαφύγει. Γνώριζε καλά ότι αυτό μπορεί να ήταν και το τέλος της ζωής της.

Σταδιακά άρχισε να σκέφτεται πως θα μπορούσε να φύγει. Σκέφτηκε και να αρπάξει το πιστόλι από την τσέπη του αλλά σύντομα άλλαξε γνώμη.

Το επόμενο πρωί όταν αυτός κοιμόταν, με αργές κινήσεις κατάφερε να βγει από το διαμέρισμα. Σταμάτησε ένα αυτοκίνητο και πήγε στον αστυνομικό σταθμό. Έδωσε στους αστυνομικούς όσες πληροφορίες θυμόταν. Μπόρεσαν να τον ταυτοποιήσουν με άλλες απαγωγές και ανθρωποκτονίες. Σε λίγα λεπτά βρίσκονταν στο διαμέρισμα του αλλά αυτός κατάφερε να διαφύγει. Μπόρεσαν όμως σύντομα να τον εντοπίσουν. Τότε αυτός αυτοκτόνησε.

Λίγες μέρες πριν ανέφερε στην αδελφή του τα εγκλήματα που διέπραξε.

Η Κάρα τελικά έγινε αστυνομικός με ειδίκευση στον τομέα των σεξουαλικών επιθέσεων και κακοποίησης παιδιών.

[Πηγή: www.mixanitouxronou.gr]